Corrupted RAM error message

Report bugs here. If you're not sure of the cause, use the troubleshooting forum instead.

Corrupted RAM error message

Postby IBOKUB2 » Thu Feb 04, 2016 4:26 pm

Corrupted RAM error message: All of a sudden TorrentRover stopped working and got RAM corrupted msg. Re-installed latest version but still same problem. Then installed older version and still the same problem. Ran Windows defender, no problem detected. No problem running any other progams. Finally installed the portable version and it seems to be working okay.
IBOKUB2
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 04, 2016 4:18 pm

Re: Corrupted RAM error message

Postby John » Thu Feb 04, 2016 6:13 pm

Looks like some kind of Microsoft problem.

http://stackoverflow.com/questions/5964 ... ted-memory

That page includes a few ways to update your system to prevent the error you're getting.
A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street. - Doug Linder

TorrentRover exists on donations... Please donate!
TorrentRover on Facebook
TorrentRover on Twitter
TorrentRover on YouTube
User avatar
John
Owner
Owner
 
Posts: 141
Joined: Wed Feb 12, 2014 9:56 am
Location: Warsaw, Ohio


Return to Report a Bug

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest